AMARELYS

AMARELYS Shangri-La World Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 41 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Amarelys. Want to know more? Find out more.

6 Jan 2022 at 20:08 Ik heb al paar keren besteld maar vandaag was echt niet normaal twee uren moeten wachten en vervolgens zelf op moeten halen en telefoon werd beantwoord sorry hoor dit heb ik nog nooit meegemaakt.. als je niet kunt bezorgen haal het weg….
24 Dec 2021 at 22:03 Niets op aan te merken! Eten super lekker! Heel snel bezorgd! Super vriendelijk!
26 Nov 2021 at 10:13 Topservice
25 Nov 2021 at 19:25 Heel lekker, alleen spijtig dat rijst en noedels koud waren. Na een minuutje microgolf was het opgelost.
23 Nov 2021 at 20:44 Heel lekker eten, spijtig dat er geen communicatie was over de wachttijden, ik kreeg het eten koud aan. Maar na opwarmen was het heerlikk
12 Nov 2021 at 20:58 Sorry maar ik ben teleurgesteld, eten was echt niet lekker.
12 Nov 2021 at 0:07 Eten matig (gefrituurd te vettig, sushi met preparesmaak, plaknoedels, verkeerde dim sum), bezorging vriendelijk en warm maar traag
31 Oct 2021 at 22:21 Het eten was niet goed. De phad thai was citroenachtig van smaak..een beetje te veel zelfs. Te veel gekookt, waardoor de rijstnoedels wak waren. De sushi rijst was onvoldoende gekookt. De korrels van de rijst waren hard. De frieten waren slap...
8 Oct 2021 at 21:51 40 minuten te laat geleverd en bedenkelijke kwaliteit
6 Oct 2021 at 21:28 Jammer dat de rijst nog rouw was en de sushi geen smaak
6 Oct 2021 at 14:06 Dit is alleen maar opbouwend bedoelt maar het eten moet echt beter er was totaal geen smaak , en sushi was echt niet lekker
23 Sep 2021 at 19:20 Levertijd bijna 2u. Wanneer ik belde naar de zaak (1u15min na bestelling) kreeg ik te horen dat het nu pas doorgegeven werd aan de keuken. Op mijn vraag waarom kwam het antwoord “geen idee”. Sushi was niet te eten!